Taustaa

Asumme maalla OK-talossa Kuopion ja Leppävirran keskipaikkeillä eli Kuopioon on meiltä 28 km ja Leppävirralle suurinpiirtein saman verran.

Koirat ovat perheenjäseniämme ja ne ovat aina kuuluneet elämäämme. Harrastan lenkkeilyä, ja parasta itsensä ja koirien hoitoa on lähteä pitkälle metsälenkille, jolloin koirat saavat juosta sydämensä kyllyydestä vapaina luonnossa. Kaikki vapaa-aikani meneekin sitten koirieni kanssa puuhastellessa. Villakoirien turkkien hoito vie paljon aikaani. Kesäisin olemme kesämökillämme järven rannalla aina kun se vain on mahdollista ja siellä aidatulla tontillamme koirat saavat olla ihan vapaasti ja nauttia mökkeilystä.

Ammatiltani olen ollut sisätautikirurginen sairaanhoitaja, mutta nyt jäänyt eläkkeelle.

Meillä on ollut villakoiria 1980-luvun alusta lähtien. Olen kasvattanut toy-, kääpiö- ja keskikokoisia villakoiria vuosikymmenet.

Labradorinnoutaja tuli perheeseemme v. 2013. Tällä hetkellä meillä on ruskeita labradoreja.

Ranskanbulldoggeja meillä on ollut vuodesta 2014.

Kaikki jalostukseen käyttämäni koirat ovat terveitä ja rodunomaisia. Kaikki koiramme elävät jaloissamme ja ei voi kuin kiittää niiden superluonteita, ne tulevat kaikki toimeen keskenään erittäin hyvin. Kotimme on sisustettu koiriamme varten ja koirat ovat aina jaloissamme kotona ollessamme viettäen normaalia kotikoiran elämää. Pihamme on aidattu ja isot koirat viettävät myös päiväsaikaan aikaansa ulkona.

Olen Suomen kennelliiton mikrosirumerkitsijä nro 5162. Kuulun kaikkien harrastamieni rotujen rotuyhdistyksiin.

Olen jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä:

-Suomen Kennelliitto

-Suomen Villakoirakerho

-Suomen Ranskanbulldogit ry

-Labradorinnoutajakerho ry

-Sukoka

-Australianpaimenkoirat ry